12/12 "בעקבות הביס המושלם",  גיל להב

"בעקבות הביס המושלם",  גיל להב

מתי: יום חמישי, 12.12.19 | 8:30-12:30

 

מפגש עם חומרי גלם מקומיים מצטיינים, אוכל רחוב מעולה, ספקים ויצרני בוטיק נדירים. ( הזדמנות להשביח את המזווה שלכם) וכניסה לעומק לחלקים האינטימיים ומאחורי הקלעים לחלקים הסודיים והמעניינים.

חוויה חושית נדירה. מצד אחד המון כייף ומצד שני – עומק ותובנות רבות.

הרבה מעבר לאוכל !!

בין ביס מושלם לביס מושלם נוסף, נשמע אודות התרבות המקומית ואוכלוסייה מקומית שהתברכה בגינונים אירופאים מקסימים –  מה הופך את ערביי נצרת לאליטה?. כיצד הפכה נצרת לבירה קולינרית שהיא כיום? קצת על נצרות, איסלאם וארכיטקטורה עות'מנית ופוליטיקה מקומית.

טעימות ממה שמצפה לכם –

  • ארוחת בוקר במסעדה – ה פ ת ע ה אמתית. מומלץ להגיע רעבים ובצום 
  • חומוס ומסבחה הטוענים לכתר הטוב בישראל
  • לבנה עיזים מצטיינת
  • היכן מתחבאות צלעות הטלה הטובות בישראל
  • הטחינה והחלווה הטובים בעולם
  • בית המקדש למתוקים לכנאפה ובקלאווה.
  • כנסייה קטנה ויפהפייה (נשים- להביא של לכתפיים)
  • בר האלכוהול האסלאמי הראשון
  • מאפיה המתמחה בעוגיות מסורתיות ומאפים מדמשק
  • חנות עם אוסף ירקות ופירות בלאדי במבחר נדיר ואיכותי
  • חוות תבלינים בטחנת קמח ישנה בת 150 שנה
  • מעדניה מיוחדת ואוטנטית
  • סמטאות השוק המשופצות
  • ממתק הרמדאן הייחודי
  • מפעל בייתי לקליית קפה
  • השוק הססגוני והנינוח

 

גיל להב – שף, מסעדן, בעלים של קונדיטוריה וקייטרינג בוטיק בעבר, מבקר מסעדות, יועץ קולינרי ומומחה לסיורים קולינריים בהווה.

הרשמה לסיור:  www.gil-lahav.co.il/nazareth-open  (הסיור מותנה במינימום 12 משתתפים)

לאחר הרישום תשלחנה במייל הנחיות מפורטות.

Leave a Comment